Thursday, July 12, 2012

aDa Ke PaTuT??? Ni BoLeH TiMBuL KeMaRaHaN



ASSALAMUALAIKUM

hai blogger dan reader

nape emo2 ni pagi2 yang mulia
ok..fine..
bukan dila sorang..
tapi berpuluh-puluh orang sedang berperasaan macam tu walau sedikit

pasal apa ye???
cuma tengok gambar bawah ye...


paham kan???
tu la yang menimbulkan sedikit kemarahan kpd student2 USM
macam memperlekehkan kami2 pelajar USM berkaitan isu yang baru2 ni terjadi..
kami yang belajar ni berhempas pulas...
boleh pulak wat lawak cam tu...
it's ok..we know that...
it's a joke but please consider bout that...
orang akan anggap ia seperti memperlekehkan pada masa yang sama..
mungkin ada sesetengah pihak mungkin terlepas pandang...

pihak MPP USM sekarang ni pun sedang berusaha untuk membetulkan keadaan...
ini juga melibatkan nama baik
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA

berasap juga den dongar ni eh
sebab pe???
den pun student USM
mau tak yor...
bukan niat nak ape2..
cuma boleh menimbulkan kemarahan sedikit la seperti memperlekehkan sijil kami...
mana kita tau..
for the future...

apa2 pun, kita berdiskusi secara damai...
peace no war...^-^...



3 comments:

.........cP~ said... [Reply to comment]

Salam.

Oh..Kalau saya pun terasa jugak kot. Karikatur kat paper tu memang selalu menyindir.

zulhilmi tempoyak said... [Reply to comment]

ni menyindir x kena tempat nmnya ni...huhuhu

adila idayu said... [Reply to comment]

tau xpe..beragak la jugak klu nak wat joke pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...