Friday, August 26, 2011

JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi :)

ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz and readerzz

ni GA yang ke-5 ok untuk hari ini..



syarat-syarat nya boleh tengok sendiri kat blog
cik gulagula pelangi...
http://gula-gula-pelangi.blogspot.com/2011/08/jom-join-first-giveaway-gulagulapelangi.html
(singgah la blog ni...suka la dila singgah singgah sini..comel n syahdu je..)

GA ni istimewa sikit sebab dia boleh pilih hadiah sendiri...
dila tak taw la hadiah apa yang dila nak...
tapi yang pasti nya dila suka benda2 yang comel and berguna untuk dila...
hah...cik gulagula pelangi boleh pikir tak???
bagi dila, dila tak kesah pun dapat apa2 pun...
dah orang nak bagi kan...kita terima dengan seadanya...
rezeki jangan ditolak...

kali ni dila nak tag kawan dila:
cik ummi..
cik pika..


1 comments:

_gulagulapelangi_ said... [Reply to comment]

hyee dila :)
thanks sebab join GA neyshak ni..
all the best! ^^

nanti kalau awak menang, neyshak kasi hadiah yg comel2 utk awak ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...