Tuesday, August 23, 2011

SeGMeN : BLoGWaLkiNg SeBeLuM RaYa

ASSALAMUALAIKUM

kali ni dila join cik Lulu ni laa...
sonok sebenarnya blogwalking masa nak dekat2 raya nih...
macam2 la cite...


jom join dila...

jom cepat...
entri ni sekejap je..
dalam masa 24 jam je...
sape yang pantas...

Apa yang perlu korang buat???
  1. Buat entri, ambik banner kat atas beserta link entri segmen ni,
    dengan tajuk " Blogwalking sebelum raya"
  2. Dalam entri tu, silalah buat ucapan sempena aidilfitri :)
  3. Dah siap tinggal link kat ruangan komen entri ni
  4. Tarikh tutup segmen adalah esok (selasa) 3 petang


Read more: Segmen | Blogwalking sebelum raya.. | Lulu pages http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html#ixzz1VpcAxUUt


lepas tu kena bagi ucapan...
biasa nya orang akan bagi ucapan bila nak dekat2 raya kan...
so, untuk memeriahkan segmen...
kita buat la awal sikit...
nanti kita wish lagi ok bila nak dekat raya...

SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA BLOGGER2 DAN READER2 SEKALIAN...
sama ada mengenali diri ini atau pun tidak..
sama-sama kita mengeratkan ukhwah antara satu sama lain...
ampun maaf jika sepuluh jari ini terkasar bahasa sepanjang menulis coretan...
di harap kita dapat berkongsi lagi info yang bermanfaat...

sharing is caring...=)




11 comments:

norhatizahmohamed said... [Reply to comment]

hi ! salam aidilfitri :D
blogwalking sini. jemput ke blog saya ye :D
http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

- abdul hadi abdul muti - said... [Reply to comment]

saya datang dari segmen BW sebelum raya!! jalan-jalan sini sambil follow blog ni. huhu

adi27mac1990.blogspot.com

ain1914 said... [Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA DAN SALAM PERKENALAN
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said... [Reply to comment]

BW n f sini
thanks n selamat berpuasa..
to my blog - Acapsuur (>,<)

syerz eyryn said... [Reply to comment]

hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
salam perkenalan :))

okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

HAFIZAL said... [Reply to comment]

selamat hari raya dan salam perkenalan..... adila jom kita tukar2 link nak

Noriko Miyosyi Aizawa said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya
Balik Kampung Hati2..

singgah dari segmen..
http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

ArulchelseA said... [Reply to comment]

selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

budak kacamata said... [Reply to comment]

salam ukhuwah dr segmen BW be4 rayer..


http://stylostylishmemories.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

Lulu Caldina said... [Reply to comment]

Salam aidilfitri :)

ziraziz said... [Reply to comment]

salam ukhuwah...

selamat hari raya aidilfitri..

maaf zahir n batin... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...