Monday, August 29, 2011

UcAPaN MeRDeka RaYa uNTuK SeMuA



ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz and readerzz

baru je dila blogwalking kat beberapa entri2 terbaru blogger2 kita..
mostly of coz laa...
yang update entri pasal ucapan raya

so, di kesempatan ini...
dila pun nak update juga

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
untuk semua followerzz dila yang sudi follow blog dila..
tak lupa kepada readerzz yang sudi  singgah dan baca setiap entri dila...
terima kasih sebab sudi menyergah di blog yang tidak seberapa ini...

di harap Ramadan anda kali ini penuh barakah 
InsyaAllah..
Syawal pula memberi seribu makna

akhir sekali...
dila ingin memohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa
dalam setiap entri yang dila tulis..
mungkin juga yang berkecil hati...

one more thing...
memandangkan tahun ni bertuah menyambut dwiperayaan...
kat Malaysia je taw...
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEBANGSAAN
kepada semua warga Malaysia...
jangan dilupakan tarikh kemerdekan kita







comel tak...of coz dila suka yang comel2 gitu...

ok la..kita jumpe lagi ok...

2 comments:

budak kacamata said... [Reply to comment]

salam lebaran dila..maaf zahir batin

Wanita2u said... [Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...