Friday, August 26, 2011

Ummi 1st Lucky Draw


ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz and readerzz

ni GA / Lucky draw yang last untuk dila hari ni...
actually dila nak wat 5 je...
tapi tak pe la lebih target...
dila join ni sebab ni lucky draw dari blog kawan dila
so, dila mesti kena join...
bagi support kat member2...

ummi make sure dila menang taw...
(hahaa..gurau je..semua ni kan atas tuah masing2)
tapi kalu jumpe kat kampus..
bagi one of the hadiah kat dila satu pun ok gak kan...
(hahaa...)

so...
jom kita tengok apa yang ada..


Syarat-syarat:
1. Buat satu entri beserta banner lucky draw. (Done)
2. Letak tajuk: Ummi 1st Lucky Draw. (Done :))
3. Tanda (tag) 2 orang pengikut sendiri. Lebih tanda (tag) takpe tapi kena beritahu orang yang kena tag supaya mereka tahu. (Done)
4. Macam biasa la..tinggalkan link untuk cik ummi baca...(betul tak??)

HADIAH:
t-shirt angry bird pada sapa yang tag paling banyak

oleh itu, dila tag mereka yang baru follow dila lah...
ok tak???
mereka ialah


dila rasa cukup dah kot...
naik cramp tangan...
apa2 pun..hope korang enjoy..=)




3 comments:

Ummi_Rosalicious said... [Reply to comment]

dila!! omg...
thanks tau join, bagi support !!
hadiah tu maybe nak tambah sikit kot, ada chance la nak menang kan.. :)
next time dila pulak buat GA :D
gudluck keh!!!

ArulchelseA said... [Reply to comment]

tq tag sy..insyAllah..

Rahmah Ram Ram said... [Reply to comment]

Tq dilla coz sudi tag akak. Tp akak tak sempat join GA ni. Insyaallah ada rezeki dilla mesti menang punya. Akak sokong 100%.

Selamat Hari Raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...