Tuesday, October 18, 2011

Segmen Eida Arina : Jom Berkenalan Blogger 1 Malaysia


ASSALAMUALAIKUM


hai bloggerzz dan readerzz

ruangan segmen laagi...
segmen lagi???
alahai bila la dila nak buat entri fakta nih...
sabar la ye...
lepas ni ok...

segmen apa???


KE SINI

dila suka masuk segmen ni bukan apa...
kadang2 unik taw...
selain GA yang dapat2 hadiah tuh...
dila jarang la nak bertuah nyer...

untuk segmen ni tersangat la lama...
hingga akhir bulan 11 gitu...
keeelaazzz gitu...

mungkin bagi sesetangah orang malas nak join2 ruangan segmen nih
sebab kena taip2 gitu....
tapi kalu join GA/lucky draw...
tak payah susah..
letak banner pun dah boleh menang..
betul tak???
tapi dila lain sikit...
dila suka mencabar sikit...
sebab tau dah...
jarang nak bertuah nih...
dila ambil la alternatif lain...heheee
supaya
anda semua lebih mesra dengan dila...
waaa...so sweeettt gitu...

udah-udah...
jom kita tengok apa yang nak kena buat...
check it up..


  1. Syarat pertamanya ialah segmen ini hanya terbuka untuk semua lapisan masyarakat Malaysia sahaja.
  2. Untuk membuat segmen saya ni, kenalah letak tajuk ini, "Segmen Eida Arina : Jom Berkenalan Blogger 1 Malaysia."
  3. Header untuk segmen ini, korang cuma ambil header blog saya sahaja ok. Tak tahu mana satu? Alah yang kat atas tu, korang tengok sendiri ler.
  4. Nak story-mory pasal apew erk korang agak-agak? Alah, senang macam makan kacang hidup jer. Korang cuma perlu cakap pasal ini.
Nama Panjang/Pendek Saya: ***

Tarikh Lahir Saya: ***

Saya Belajar di Sekolah/Universiti : ***

Nama Blog Saya : ***

Follower Blog Semasa Saya : ***

Blogger Otai yang Saya Minat Gilerz : ***

Harapan dari Saya : ***

    5.  Lepas ikut apa yang saya suruh buat, jangan lupa letak link segmen ini di pengakhiran entri korang ok.

ok..semua
dah faham...
boleh buatkan...

sekarang kita tengok apa jawapan dila untuk soalan2 di atas...
chill up...=)

Nama Panjang/Pendek Saya: 
nama panjang saya NOR ADILA IDAYU...
tapi saya famos dengan nama diladayu

Tarikh Lahir Saya: 
17 SEPTEMBER...


Saya Belajar di Sekolah/Universiti : 
dila malas nak describe satu2 sekolah dila...so, dila terus pergi yang the latest laa...
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA
KUBANG KERIAN
kampus kesihatan

Nama Blog Saya :
cik diladayu blog


Follower Blog Semasa Saya : 
95

Blogger Otai yang Saya Minat Gilerz : 
ramai sebenar yer blogger otai yang dila minat...
tapi takkan la nak sebut sorang2 kat sini...
dila sebut sorang je la..yang lain jangan kecil ati ngan dila ek
dila suka blog...
-
-
-

suka dengan blognya...
sweeettt sangat....
si blogger bergigi rabbit nih...
si cute....
banyak info yang dikemukakan dan dikongsi bersama...
follower nya mencecah 20K

Harapan dari Saya :
banyak sebenarnya harapan dila 
tapi harapan dalam dunia blogging nih...
dila cuma berharap dila dapat berkongsi luahan rasa dan pendapat dila
dengan pembaca2 di luar sana
yang menjadikan blog ni sebagai medium bacaan mereka
dari blog nih...kita boleh merepek ikut suka kita
bab kata sesetengah blogger
"ikut I la, blog I bukan blog U"
bagi dila, kita kongsi lah bahan2 yang bermanfaat kepada semua
untuk kepentingan bersama...
mungkin dari cerita kita dapat dijadikan pengajaran kepada semua...
selain dila nak mengasah bakat penulisan dila yang tumpul nih....

setakat ini saja lah bebelan dila dulu...
insyaAllah dila akan membebel di entri lain pulak...
untuk memeriahkan segmen...
tolong menolong....=)


8 comments:

Eida Arina said... [Reply to comment]

thanxxxx a lot ya kak sbb sudi join this segmen...kat punya entri ni lain sikit dri yg lain...kalau saya buat contest...rasanya kak yg menang...hihi ...slamat berkenalan :)

adila idayu said... [Reply to comment]

heheheee...tq dik...
sekadar memeriahkan dunia blogging...=)

Mrs.A~ said... [Reply to comment]

assalamualaikum.saya dari segmen yg sama.saya dah follow.jom singgah blog sy??

adila idayu said... [Reply to comment]

waalaikumsalam...ok Mrs.A

Diyana Ali said... [Reply to comment]

sy join ni segmen juga, salam kenal :).jom dtg blog sy :)

shiema sufian said... [Reply to comment]

shiema singgah dari segmen yg same. follow you. jom singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom.

Shuhaida Subri said... [Reply to comment]

aiii... singgah n follow dari segmen yg sama

adila idayu said... [Reply to comment]

@Diyana Ali

ok..tq sudi singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...