Sunday, October 9, 2011

SeGMeN : Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz dan readerzz

kling..kling..kling...
(bunyi loceng)
ruangan segmen mai lagi....

jom tengok..
segmen sapa pulak dila nak terjah

KLIK SINI



  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca
  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.
  • Tuliskan dalam entri tersebut, Nama Blog, Nama Blogger, Tahun mula Berblog dan akhir sekali jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.
  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen.

Tarikh tutup untuk hantar link/url adalah 10 Oktober 2011.


NAMA BLOG : cik diladayu blog
NAMA BLOGGER : nor adila idayu
TAHUN MULA BERBLOG : bulan November 2010
TAHUN START AKTIF BERBLOG : bulan Julai 2011 
FOLLOWER TERAKHIR : 79 

nak dijadikan cerita...follower dila tak de la ramai sangat...
dalam erti kata lain, sedikit laaa...
pemalas la nih...
bukan malas tapi tak de kesempatan...
baru2 ni je yang dila mula aktif balik berblog...
tu pun sebab cuti 4 bulan...
kalu tidak tak sempat...
dengan malas nak wat entri, komen kat blog orang dan blogwalking...
buat GA, contest dan segmen lagi
for sure la tak mendapat follower yang ramai...

dila tak kesah pun...
sebab dila buat blog just for fun...
nak sharing is caring...
gitu...
baru-baru ni je dila start aktif balik...
tuk mengegarkan dunia blogging nih...
walaupun banyak yang perlu dila blaja lagi...
so, kita mula dari bawah...
blaja bertatih dulu...
then baru kita marathon...

SEMOGA BERJAYA...=)


13 comments:

HasrulHassan [HH] said... [Reply to comment]

As-Salam.
Terima kasih atas kesudian join segmen di www.hasrulhassan.com

Moga manfaat telah diperolehi. Salah dan silap, mohon dimaafi.

hasrulhassan.com
sebuah penceritaan suku abad.

Amalina said... [Reply to comment]

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

naim said... [Reply to comment]

Salam alaik..

datang dari contest yg sama..

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

kalo ada masa mai blog naim ya..

eyryn said... [Reply to comment]

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

MissCt a.k.a MuqDeq said... [Reply to comment]

Join segmen same jugak..
Salam kenal.. ^_^

ReDzUaN YaHyA said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

Yatie Awang said... [Reply to comment]

akak datang dr segmen sama
salam perkenalan

<a href=http://watieawang.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

wanie wonek said... [Reply to comment]

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 said... [Reply to comment]

singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

HAFIZAL said... [Reply to comment]

saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

|| storie tentang miera || said... [Reply to comment]

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miere :)

Salam perkenalan !

aisyah jumpaan said... [Reply to comment]

assalamualaikum...
dtg dari segmen sama. :D
blog awak cntik lah!
jemput lah singgah follow and komen okay?

adila idayu said... [Reply to comment]

tq pada semua yang sudi singgah sini...slamat berkenalan semua...anda semua telah difollow n dila dah baca entri2 anda semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...