Monday, October 3, 2011

Segmen Just Google It - Azurin Ramli


ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz dan readerzz sekalian

kali ni segmen dari 
AZURIN RAMLI

segmen apa cik dila oi...


sapa AZURIN RAMLI ni???
ada hubungan kekeluargaan ke dia dengan en google tercinta nih...
ye laa...sebab buat segmen berlatar belakangkan en.google
hahaaa...

jawapannya....
-
-
-
jom join segmen AZURIN RAMLI

benda pertama kalu nak join segmen, GA or contest
mesti nak taw pasal hadiah kan...
hah...tu dia...


hadiah ?
# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF
(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)
# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah
# aku buat bloglist khas untuk segment nie.
# insyallah traffic korang pon boleh naik

Syarat syarat dia pulak ~ Jeng jeng jeng .

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.


amacam ???
senang ke, susah ke, payah....
before that...
anda semua kena la jawab soalan cepumas nih...


SOALAN :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?

haaaa....ok...
jom check it up....=)

1) NICKNAME


tapi dila famos dengan nama ni



haaa...comey tak nama saya...
mesti laaa....
tengok tuan punya nama laaa
Alhamdulillah..
terima kasih pada mama n abah dila sebab bagi yang nama yang baik nih...
(yang di atas bukan nama dalam no ic ok...)

2. AGE

ooopppsss...umur???
dila tak de la tua pun...muda lagi
hihhiii....
saje je nak rahsia umur sebenar...
cer teka..cer teka...
tapi dila maintain cute....

3.HOBBY

actually hobi dila ni banyak...
nak senaraikan semua ke...
kang tak terabis lak...
tak tertulis la entri lain...

antaranya ialah:


a) baca novel
- ni memang hobi dila yang utama laaa...kalu ada lapang je mesti cari novel yang nak dibaca...
yang dah baca pun, baca 2-3 kali pun takpa...



b) fotografi
-actually dila xde la expert pun macam orang lain...
tapi dila suka gambar2 ni...
nampak seni di sini...
sebab dila tak pandai melukis....
suka tengok gambar2 yang cantik...
jadi orang yang ditangkap gambar pun suka jugak...

 + 
+
+

c) sukan
- bukan nak kata dila seorang yang aktif, tak laa
tapi dila suka game yang berunsurkan bola dan kuar la peluh
tu tak de makna yang dila tak suka game yang berunsur raket ok...
dila still main badminton, squash n tenis...
cuma tak letak gambar je...hehee


d) online
- ni for sure la ramai angkat tangan sama macam dila
tak cukup dengan tuh...
siap angkat kaki sekali
semua maklumat di hujung jari...
klik je...semua maklumat akan keluar...
tak lama lagi...
dah tak de orang nak guna pen dah...



e) martial art
- seronok apa...
nak cuba???
jom join, baru anda tahu...


f) blogging
-lastly, blogging laaa...
dila separate sikit dari online tadi...
walaupun dila cuma part time blogger je...
tapi dila still sayang blog2 dila...
hheheee...
(untung mereka kan...)
dah2..cukup...banyak sangat dah ni..

4. I WANT TO BE???
of coz la this title...
please help me...
hope I will get it..
INSYAALLAH...amin



5. I LOVE TO EAT???

+

kalau cerita bab makan..
takyah kata laa...
confirm dila bedal...
dila suka masakan2 kampung ni...
adoi kecur air liur den...

6. I WISH I CAN???


i wish i can fly...
ooo flying without wings...
hahaaa...
nak terbang bebas ke merata-rata tempat
macam burung yang terbang di langit 
sambil intai orang bawah tengah buat apa...
takyah sesak2 dalam traffic jam
AUTA semata-mata

dila harap dila akan membuka sebuah 
klinik atau hospital atau pusat rawatan..
khas untuk pemakanan sahaja
include everything...
rawatan, pengurusan, pemulihan
semuanya berkaitan pemakanan sihat...
(tinggi tak impian dila)
mintak2 dapat dana belia 1 Malaysia
(berangan je lebih)
tapi...
ni FAKTA taw...


excited la dila join segmen ni...
terasa cam berlebihan lak berangan yer...
hope xjadi la angan2 mat jenin...

semoga terhibur...=)



5 comments:

eintan nurfuzie said... [Reply to comment]

nk join gak la

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

part makanan kite boleh team!hahaha
masak lomak cili api.hehe

ikan patin gulai tempoyak layan tak?:P

adila idayu said... [Reply to comment]

nazirul hazwan- dah semestinya...=)

azurin ramli said... [Reply to comment]

fuhh,masak lomak cili api? oang nogori ka?

nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutup daa.btw,thanks join ;D

adila idayu said... [Reply to comment]

bukan orang nogori la azurin...

tapi penah blaja kat n9...

dila orang pahang...

ada 2 gambar kat atas iaitu masak lomak cili api n ikan patin masak tempoyak...
confirm la dila layan ikan patin masak tempoyak
sebab anak jati pahang la katakan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...