Sunday, October 9, 2011

SeGMeN: JoM TeRJaH BLoG NeWBiE


ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzz dan readerzz sekalian

cop..cop..cop...
ok..ok...
next segmen...
segmen apa???

JOM TERJAH BLOG NEWBIE

dila boleh tak dikategorikan sebagai newbie...
dila baru mula aktif bulan Julai hari tuh...
walaupun blog ni dah bersawang sejak tahun 2010 lagi...
baru umur 4 bulan...heheheee

tak pe la kalu tak tersenarai sebagai newbie...
majuk la gini....
hahaaa...
alaa gedik la pulak...
(acting je lebih ok)


Segmen ini menuntut:
  • Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie"
  • Letakkan banner segmen diatas.
  • Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan
  • kemudian post url/link entry dalam ruangan komen entry ni
Setiap yang join akan dimasukkan dalam bloglist permanent (tak kan di bubar sampai bila2) DISINI dan selama sebulan di Homepage blog ini.

Blog akan dipromote bila:
  • mempunyai entry terbaik yang menarik + surprise
  • jumlah komen yang banyak pada entry tersebut + surprise
  • 5 peserta terawal + surprise


yang mana satu menjadi entri terbaik dila ye...
alamak...
tak taw nak pilih yang mana
rasa cam semua merapu je...

kalu dila pilih 2 boleh tak???



Due Date: 22 Oktober 2011
Time: 11.59pm

HARAP TERHIBUR...=)

10 comments:

iMBobo said... [Reply to comment]

thanks join! wah bukan calang-calang entry tu hehe :)

adila idayu said... [Reply to comment]

hahaaa...sama2...

Yumida said... [Reply to comment]

slmt join segmen d ujung mggu yer ayu...

Kancil 8349 said... [Reply to comment]

datang dari segmen sama...jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-imbobo-jom-terjah-blog-newbie.html

[sutera kasih] said... [Reply to comment]

singgah dr blog bobo, kita join segmen yg sama :)

salam kenal dear hehe

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

eyryn said... [Reply to comment]

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

wanie wonek said... [Reply to comment]

hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

CikHoneyBee said... [Reply to comment]

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

ijatazyanniaizzati said... [Reply to comment]

dtg dari segmen sama,. jom follow nia ijat juga.drop comments too ok.. :)

adila idayu said... [Reply to comment]

tamat sudah segmen...tq pada yang singgah blog dila...=)...selamat berkenalan semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...