Saturday, July 30, 2011

GIVEAWAY EDY : STILL BEAUTY...

ASSALAMUALAIKUM

hai bloggerzzz and readerzzz

kali ni dila nak join GA encik the beauty in ugly
sebab apa dila join...
dila nak bear angry bird tuh...
heheehee...

bak kata owner blog tuh:
GiveAway kali ni tak perlu nak kreatif2, tak perlu nak buat2 slogan, tak perlu tepek2 gambar, tak perlu nak pening2 kepala buat ayat gempak2...






Just follow this simple steps :
1. Buat entry bertajuk "GiveAway EdY : still beauty"... dan paste banner contest dalam entry tu

2. Make sure kat entry korang ada link ke blog  
http://danielzaidi.blogspot.com/
http://edyzaiditravel.blogspot.com/

3. Follow kedua2 blog di atas tadi...

4. Tag at least seorang blogger lain dan make sure dieorg tahu...

5. Tinggalkan link korang kat bahagian comment entry ni...

Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 malam, 7 Ogos 2011


Hadiah2 yang bakal menanti anda

Tempat pertama : 2 x Patung Angry Bird

Tempat kedua : 3 x Handphone Stand Angry Bird


Tempat ketiga : 5 x Patung Comel dari Australia


nak tag:
ummi nabila
cik lynn



3 comments:

Edy Zaidi said... [Reply to comment]

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

butterflyana said... [Reply to comment]

Good Luck, Awak!
:)

adila idayu said... [Reply to comment]

ok...tq semua...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...